ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΠΟ ΓΣΕΒΕΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ 8η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

           

                                                                                                                                             Προς

                                                                                                Τοπικές και Κλαδικές Ομοσπονδίες

                                                                                                της ΓΣΕΒΕΕ

 

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Θέμα :

  • Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποίηση πανελλαδικών κινητοποιήσεων με τοπικές συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας.
  • Στην Αθήνα το Κεντρικό Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 στη πλατεία Κλαυθμώνος. Θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ στη συνεδρίαση της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου 2016, εκτίμησε την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στο πλαίσιο της 2ης αξιολόγησης και αποφάσισε την πραγματοποίηση πανελλαδικών κινητοποιήσεων με συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις της Ελλάδας, για να διατρανώσει την αντίθεσή της στα προωθούμενα μέτρα από την κυβέρνηση και τους δανειστές που βαθαίνουν ακόμα περισσότερο την ύφεση, εξοντώνουν την πραγματική οικονομία και οδηγούν στην απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους, ελεύθερους επαγγελματίες, έμπορους, βιοτέχνες, αυτοαπασχολούμενους, εργαζόμενους, συνταξιούχους και άνεργους.

Καλούμε όλες τις Ομοσπονδίες να οργανώσουν στις 8 Δεκεμβρίου 2016, σε συμπόρευση με τους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους, Εργατικά Κέντρα και άλλες κοινωνικές ομάδες, τοπικές συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας.

  • Το κεντρικό Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην Αθήνα  θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή όμορων Ομοσπονδιών της     Αττικής,
  • την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:00   
  •  στη πλατεία Κλαυθμώνος. Θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ, ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι θα αποσταλούν αφίσες και κάθε Ομοσπονδία θα αναλάβει την ευθύνη ανάρτησής τους. Το κόστος που θα προκύψει θα το καλύψει η ΓΣΕΒΕΕ.                          Τα τιμολόγια θα πρέπει να κοπούν επ΄ ονόματι της ΓΣΕΒΕΕ με το κόστος να κινείται σε λογικά πλαίσια και σε κάθε περίπτωση να μην υπερβαίνει τα 0,50 € ανά κουσέ (σάντουιτς), πλέον ΦΠΑ.

Τα σχετικά παραστατικά θα πρέπει να εκδοθούν επ΄ ονόματι της ΓΣΕΒΕΕ στα στοιχεία : Τριτοβάθμια Συνδικαλιστική οργάνωση, Αριστοτέλους 46, 104 33 Αθήνα/ ΑΦΜ 090014836/ ΔΟΥ : Δ΄ Αθηνών.

Είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ να αντιδράσουμε με συλλαλητήρια διαμαρτυρίας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΒΒΑΘΑΣ                                         ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ