ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ UNILEVER FOODSOLUTIONS & LEDRA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H πολυεθνική εταιρεία Unilever Foodsolutions & η εταιρεία Λήδρα προχώρησαν σε συνεργασία προκειμένου να ενδυναμώσουν την παρουσία του  «γρήγορου γεύματος-σάντουιτς» στο κανάλι  των αρτοποιείων-ζαχαροπλαστείων.

Η εταιρεία Λήδρα δραστηριοποιείται τα τελευταία 18 χρόνια στο χώρο του αρτοζαχαροπλαστείου και μέσα από τη συνεργασία αυτή σκοπεύει να «αγκαλιάσει» μια πολλά υποσχόμενη διατροφική τάση που είναι το σάντουιτς.  Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η ανάδειξη νέων συνταγών, προτάσεων, τρόπων διαχείρισης του συγκεκριμένου μενού και κατευθύνσεων μάρκετινγκ.

Η Unilever Foodsolutions που δραστηριοποιείται ηγετικά πάνω από 15 χρόνια στο χώρο της μαζικής εστίασης έχει σαν στόχο να μεταφέρει την τεχνογνωσία της αλλά και την κατάρτιση της ομάδας ανθρώπων που την απαρτίζουν σε μια αναπτυσσόμενη κατηγορία γεύματος –σάντουιτς τόσο από πλευράς συνταγών όσο και συμβουλευτικών υπηρεσιών και λύσεων μάρκετινγκ. Πρεσβευτής  αυτής της πρωτοβουλίας είναι η πλήρης σειρά των ηγετικών προϊόντων της Unilever Foodsolutions όπως Hellmann’s, Knorr, Carte d’or, Βιτάμ, ΕΛΑΪΣ.

 

 

                                    

www.unileverfoodsolutions.gr                                                 www.ledrafoods.gr