Ολόκληρη τραγανή βάφλα για τη νέα BREAK

 

break_lresΗ ήδη πετυχημένη σειρά σοκολατών Break της ΙΟΝ εμπλουτίζεται τώρα με μια νέα απολαυστική σοκολάτα που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Πρόκειται για την νέα Break βάφλα η οποία περιέχει δυο ολόκληρες τετράγωνες βάφλες, με πλούσια γέμιση πραλίνας φουντουκιού.

 

Η τραγανή βάφλα της ΙΟΝ, με την πραλίνα φουντουκιού και την σοκολάτα γάλακτος Break που την περιβάλλει, δημιουργούν ένα πολύ πετυχημένο γευστικό αποτέλεσμα που θα κερδίσει πολλούς φίλους.

 

Η νέα Break βάφλα έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη οικογένεια σοκολατών Break που περιλαμβάνει την Break γάλακτος, τις Break με Φουντούκια ή Αμύγδαλα, την Break με ξηρούς καρπούς και σταφίδες, τις γεμιστές Break με φράουλα ή καρύδα, την λευκή Break με σταφίδες και ξηρούς καρπούς και την Break με μπισκοτίνια.

 

Η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν. Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Μιχάλη Φιλιππίδη, ΙΟΝ Α.Ε.,

Τηλ: 210 4814971, φαξ: 210 4812913

Email: marketing@ion.gr