ΙΟΝ – Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

16 Φεβρουαρίου 2011

 

www.amigdalou.gr:

Εταιρική σελίδα και blog μαζί από την ΙΟΝ Αμυγδάλου

Η ΙΟΝ Αμυγδάλου, η πιο αγαπημένη και διαχρονική σοκολάτα της Ελληνικής αγοράς, παρουσιάζει την ανανεωμένη της ιστοσελίδα στο internet: www.amigdalou.gr . Η σοκολάτα με την τόσο ιδιαίτερη και πλούσια γεύση, προσφέρει μέσα από τη νέα αυτή ιστοσελίδα ενημέρωση γύρω από την ιστορία και τις αξίες της, τις ευεργετικές ιδιότητες του κακάο και φυσικά μια παρουσίαση όλων των προϊόντων ΙΟΝ Αμυγδάλου.

 

Πέραν όμως από τα νέα της ΙΟΝ Αμυγδάλου, η νέα ιστοσελίδα προσφέρει κάτι εντελώς καινοτόμο και ενδιαφέρον στο κοινό της. Παρουσιάζει και στηρίζει το blog ‘ET Sweet Bites’, της Εύας Θεοτοκάτου. Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που επίσημη εταιρική ιστοσελίδα φιλοξενεί ένα τόσο ενδιαφέρον και αποκλειστικό blog.

 

Μέσα από το νέο της blog, η Εύα, γνωστή στον χώρο της μουσικής ως DJ, VJ και ραδιοφωνική παραγωγός, θα προσφέρει  στους φίλους και στο κοινό της ΙΟΝ Αμυγδάλου, αλλά και  στο Ελληνικό κοινό του internet γενικότερα, μια μοντέρνα πλατφόρμα ενημέρωσης αλλά και συζήτησης γύρω από μουσικά θέματα και όχι μόνο.

 

Το σκεπτικό της ΙΟΝ Αμυγδάλου πίσω από αυτήν την πρωτοβουλία είναι η ανάγκη να προσφέρουμε στους καταναλωτές και φίλους της σοκολάτας μας κάτι παραπάνω από τις συνήθεις πληροφορίες και νέα για το προϊόν και την εταιρεία.  Η ΙΟΝ Αμυγδάλου σας καλεί να επισκεφτείτε την νέα της σελίδα στο internet (www.amigdalou.gr ), καθώς και το νέο blog της Εύας Θεοτοκάτου και περιμένει τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Μιχάλη Φιλιππίδη, ΙΟΝ Α.Ε.,

Τηλ: 210 4814971, fax: 210 4812913

email: m.filippidis@ion.gr