Δελτίο Τύπου LEDRA LTD

 DOBLA –  ΛΗΔΡΑ

MIA BIΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 40 ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Σ΄ένα νεοκλασικό ξενοδοχείο  στο μέσον ενός πυκνού δάσους στο Bergen Νότια του Άμστερνταμ πραγματοποιήθηκε μέσω του event Dobla Experience (εμπειρία Dobla) η παρουσίαση της νέας συλλογής (collection 2011) των 40 νέων προϊόντων της εταιρείας Dobla.

Οι προσκεκλημένοι – αντιπρόσωποι από 46 χώρες που εξάγει η Dobla και συνολικά πάνω από 150 άτομα είχαν την ευκαιρία μέσα από μία πραγματική εμπειρία ζωής χωρισμένη σε 8 θεματικές ενότητες (από 5 προϊόντα η κάθε μία) να γνωρίσουν τα μοναδικής αισθητικής νέα Cups και διακοσμητικά από σοκολάτα.

H Παρουσίαση των 8 ενοτήτων πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια ηθοποιών, ανιματέρ, τραγουδιστών, διαιτολόγων κ.λ.π.  με εξαιρετική σκηνοθετική λεπτομέρεια και άψογη οργάνωση εκ μέρους των ανθρώπων της Dobla.

Οι 8 ενότητες αποτελούνταν από διαφορετικά στυλ cups και διακοσμητικών:

Η συλλογή STYLE είχε διακοσμητικά με εξαιρετικό γαλλικό στυλ.

Η συλλογή ΟRIENT είναι εμπνευσμένη από την Άπω Ανατολή όπως βεντάλιες, μπαλες κ.λ.π.

Η συλλογή CELEBRATE με εορταστικά διακοσμητικά.

Η συλλογή NEWLY WEDS με Cups και διακοσμητικά για γάμους και Valentine’s Day όπως οι λευκές σοκολατένιες καρδιές τα rings και οι καρδιές.

Η συλλογή THE WILD παραπέμπει σε εξωτικές τοποθεσίες με προϊόντα όπως τα Coco, το Τropical leaf κ.λ.π.

Η συλλογή FALL είναι εμπνευσμένη από το δάσος του φθινοπώρου.

Η συλλογή WINTER WONDERLAND έχει διακοσμητικά που αναπαριστούν  τον παγωμένο χειμώνα.

Και τέλος η συλλογή JINGLE BELLS αφορά τα Χριστουγεννιάτικα ντεκόρ

Η τετραήμερη αυτή εμπειρία περιελάμβανε επίσκεψη και στο νέο Innovation Center της Dobla όπου εκεί υπό την διεύθυνση του κου Rik Prins και σε συνεργασία με διάσημους Ολλανδούς Chefs’ δημιουργούνται τα νέα προϊόντα της Dobla.

Η επίσκεψη τέλος έκλεισε με περιήγηση σε μουσείο των γνωστών ανεμόμυλων της Ολλανδίας  καθώς και με ένα ξέφρενο πάρτι αντάξιο της κορυφαίας εταιρείας διακοσμητικών Dobla.