
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
44 – 47 Interview: Γιάννης Καλογεράκης
50 – 53 Γιάννης Κοντεκάκης: Σωματείο
Ζαχαροπλαστών Χανίων
60 – 63 Pastry Chef: Cédric Grolet
ΘΕΜΑΤΑ
18 – 19 ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ: Νέο Νομοσχέδιο: 11
παρεμβάσεις που αλλάζουν την αγορά εργασίας
38 – 43 La Liste: Οι κορυφαίοι ζαχαροπλάστες
και ζαχαροπλαστεία του κόσμου για το 2025
56 – 59 Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας
Τροφίμων: Το Θεμέλιο για Βιώσιμη Ανάπτυξη
66 Πώς αισθάνονται οι εργαζόμενοι παγκοσμίως
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
20 – 29 Αφιέρωμα: Σοκολάτα
30 – 31 Δημήτρης Καρατζαφέρης: Από τα
Petits Gâteaux στο Business Plan
34 – 37 Top Chocolate Trends 2025
48 – 49 Νέο κατάστημα «Μάντζιος» στην καρδιά
των Ιωαννίνων
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
12 – 16 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Ειδήσεις από τον
κόσμο της ζαχαροπλαστικής που θέλετε να ξέρετε
54 – 55 ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ: Ενημερώσου
πρώτος για όλα τα νέα προϊόντα που
κυκλοφορούν στην αγορά
64 – 65 ΔΙΕΘΝΗ: Γλυκές ειδήσεις
από όλο τον κόσμο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
32 Chocolate Petit Gateaux – 100% Chocolate
33 Pecan Windmill
ΤΕΥΧΟΣ 174
ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2025
Κατεβάστε και ξεφυλλίστε όλο το τεύχος εδώ!

