Κατεβάστε το pdf
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΤΕΥΧΟΣ 139 ΜΆΊΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2018
ΚΩΔΙΚΟΣ 2813
ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ
Γράφει ο Πρόεδρος της ΟΕΖΕ κ. Γ Γλύκος…………………………………………………………. 10
Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΕΖΕ και των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ………………… 12
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΓΟΥΡΑΣ
Πρόεδρος του Σωματείου Ζαχαροπλαστών Βέροιας ………………………………… 14
ΟΩΜΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΓ του Σωματείου Ζαχαροπλαστών Καρδίτσας……………………………………………. 18
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ……………………………….. 22
Αγγελος Υποκαμισάς:
Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδας …………………………….. 24
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΑΓΩΤΟ:
Προετοιμαστείτε για τη σεζόν ………………………………………………………………………………… 28
Τα πιο πρωτότυπα trends …………………………………………………………………………………….. .30
Πρωτότυπες γεύσεις σε τζελατερίες της Αμερικής ……………………………………… 32
Νέο οργανικό ξηρό παγωτό!………………………………………………………………………………….. 34
Γιαπωνέζικο παγωτό με μαύρο σουσάμι ………………………………………………………… 35
‘Ενας κα8ηγητής «γεύσης» που συνεργάστηκε
με γνωστή παγωτοόιομηχανία…………………………………………………………………………….. 36
Παγωτό Αρμενοόίλ…………………………………………………………………………………………………….. 38
5 κορυφαίες ιταλικές γεύσεις τζελάτο ……………………………………………………………….. 40
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΑΓΩΤΟΥ
από τον Φ. Καρακίδη των ζαχαροπλαστείων ΠΑΥΛΟΥ…………………………… 42
LAURENT JEANNIN…………………………………………. 46
KSENIA ΡΕΝΚΙΝΑ …………………………………………… 48
ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ……………………………………………….. 52
ΑΓΟΡΑ – ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ………………………………….. 56
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ
Γράφει ο Ο. Καπούταγλης ……………………………………………………………………………………… 60
ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Γράφει η Λία Παπαναστασίου ………………………………………………………………………………. 62
ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ……………………………………. .64
Το περιοδικό ΚΟΣΜΟΣ 18 χρόνια πριν…………………………………………………………….. 66