KOSMOS Μάιος – Ιούνιος 2018

139 kosmos

 

Κατεβάστε το pdf

 


 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΤΕΥΧΟΣ 139 ΜΆΊΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2018

ΚΩΔΙΚΟΣ 2813

ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ

Γράφει ο Πρόεδρος της ΟΕΖΕ κ. Γ Γλύκος…………………………………………………………. 10

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΕΖΕ και των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ………………… 12

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΓΟΥΡΑΣ

Πρόεδρος του Σωματείου Ζαχαροπλαστών Βέροιας ………………………………… 14

ΟΩΜΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΓ του Σωματείου Ζαχαροπλαστών Καρδίτσας……………………………………………. 18

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ……………………………….. 22

Αγγελος Υποκαμισάς:

Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδας …………………………….. 24

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΑΓΩΤΟ:

Προετοιμαστείτε για τη σεζόν ………………………………………………………………………………… 28

Τα πιο πρωτότυπα trends …………………………………………………………………………………….. .30

Πρωτότυπες γεύσεις σε τζελατερίες της Αμερικής ……………………………………… 32

Νέο οργανικό ξηρό παγωτό!………………………………………………………………………………….. 34

Γιαπωνέζικο παγωτό με μαύρο σουσάμι ………………………………………………………… 35

‘Ενας κα8ηγητής «γεύσης» που συνεργάστηκε

με γνωστή παγωτοόιομηχανία…………………………………………………………………………….. 36

Παγωτό Αρμενοόίλ…………………………………………………………………………………………………….. 38

5 κορυφαίες ιταλικές γεύσεις τζελάτο ……………………………………………………………….. 40

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΑΓΩΤΟΥ

από τον Φ. Καρακίδη των ζαχαροπλαστείων ΠΑΥΛΟΥ…………………………… 42

LAURENT JEANNIN…………………………………………. 46

KSENIA ΡΕΝΚΙΝΑ …………………………………………… 48

ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ……………………………………………….. 52

ΑΓΟΡΑ – ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ………………………………….. 56

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ

Γράφει ο Ο. Καπούταγλης ……………………………………………………………………………………… 60

ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Γράφει η Λία Παπαναστασίου ………………………………………………………………………………. 62

ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ……………………………………. .64

Το περιοδικό ΚΟΣΜΟΣ 18 χρόνια πριν…………………………………………………………….. 66

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο