κατεβάστε το σε μορφή pdf
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΤΕΥΧΟΣ 110
ΜΑΪΟΣ – ΙΟΥΝΙΟΣ 2013
ΚΩΔΙΚΟΣ 2813
ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ
Γράφει ο Πρόεδρος της ΟΕΖΕ κ. Εμμανουήλ Κότσικας………8
Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΕΖΕ & ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ…………………………10
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Βασίλης Τσιγάρας
Πρόεδρος του Σωματείου Ζαχαροπλαστών Καρδίτσας…….16
Ανδρέας Καλούδης.
.20
Είστε σίγουροι ότι οι πελάτες, σας τα λένε όλα;
Γράφει ο Θ. Καπούταγλης……………………………………………24
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΑΓΩΤΟ
Ποιότητα, Σύσταση, Συντήρηση
Γράφει ο Γιώργος Κουβουτσάκης………………………………….26
ΠΑΓΩΤΙΝΙΑ…………………………………………………………………28
Φρέσκο παγωτό με…υγρό άζωτο…………………………………30
Τζελατερία με 900 γεύσεις παγωτού……………………………32
ΓΡΑΝΙΤΕΣ…………………………………………………………………..36
Τα 10 καλύτερα μέρη του πλανήτη για να φας παγωτό….38
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Των Γιάννη Παπαδόπουλου, Γιάννη Νέγκογλου
και Κώστα Μαχαίρα…………………………………………………….40
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ….
Οι νέοι εξακολουθούν να είναι ωραίοι………………………….48
ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ…………………………………………..56
ΑΓΟΡΑ – ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ……………………………………………
ΤΕΥΧΟΣ 110
ΜΑΪΟΣ – ΙΟΥΝΙΟΣ 2013
ΚΩΔΙΚΟΣ 2813
ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ
Γράφει ο Πρόεδρος της ΟΕΖΕ κ. Εμμανουήλ Κότσικας………8
Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΕΖΕ & ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ…………………………10
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Βασίλης Τσιγάρας
Πρόεδρος του Σωματείου Ζαχαροπλαστών Καρδίτσας…….16
Ανδρέας Καλούδης.
.20
Είστε σίγουροι ότι οι πελάτες, σας τα λένε όλα;
Γράφει ο Θ. Καπούταγλης……………………………………………24
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΠΑΓΩΤΟ
Ποιότητα, Σύσταση, Συντήρηση
Γράφει ο Γιώργος Κουβουτσάκης………………………………….26
ΠΑΓΩΤΙΝΙΑ…………………………………………………………………28
Φρέσκο παγωτό με…υγρό άζωτο…………………………………30
Τζελατερία με 900 γεύσεις παγωτού……………………………32
ΓΡΑΝΙΤΕΣ…………………………………………………………………..36
Τα 10 καλύτερα μέρη του πλανήτη για να φας παγωτό….38
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Των Γιάννη Παπαδόπουλου, Γιάννη Νέγκογλου
και Κώστα Μαχαίρα…………………………………………………….40
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ….
Οι νέοι εξακολουθούν να είναι ωραίοι………………………….48
ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ…………………………………………..56
ΑΓΟΡΑ – ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ……………………………………………