
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
32 – 36 Pastry Chef: Παναγιώτης Πολυχρόνης
52 – 55 Δημήτρης Κελεσίδης:
Σωματείο Ζαχαροπλαστών Λάρισας
60 – 63 Pastry Chef: Susan Bae
ΘΕΜΑΤΑ
18 – 19 Νέο Σωματείο Ζαχαροπλαστών
και Παγωτοποιών στα Χανιά
20 – 23 OpenBusiness: Συνάντηση Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών
Έλλαδος με το Υπουργείο Ανάπτυξης
48 – 51 Ζαχαροπλαστεία Ανδρεαδάκης:
Ένα κατάστημα «κόσμημα» στην Πετρούπολη
56 – 59 Ασφάλεια στην Εργασία
στα Ζαχαροπλαστεία
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
24 – 29 Αφιέρωμα:
Κορυφαία μείγματα και προϊόντα του 2025
30 – 31 Social Media: Πώς η ψηφιακή
προβολή μετατρέπεται σε πραγματικές
πωλήσεις
38 – 45 Sweet Goods Trend Report 2026:
Τι θα καθορίσει τα γλυκά της επόμενης χρονιάς
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
12 – 16 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Ειδήσεις από
τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής που θέλετε
να ξέρετε
46 – 47 ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ: Ενημερώσου
πρώτος για όλα τα νέα προϊόντα που
κυκλοφορούν στην αγορά
64 – 65 ΔΙΕΘΝΗ: Γλυκές ειδήσεις
από όλο τον κόσμο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
37 Κρόκος Κοζάνης (Ρυζόγαλο, Κρέμα Κρόκου
Κοζάνης, Σεντόνι Αμυγδάλου, Τηγανιτό Ρύζι,
χωρίς γλουτένη)
ΤΕΥΧΟΣ 176
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2025
Κατεβάστε και ξεφυλλίστε όλο το τεύχος εδώ!

