ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΣΕΒΕΕ ΓΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΣ 8/7/13


 

 

 

 

Αθήνα, 26 Ιουνίου 2013

Προς:

Προέδρους Τοπικών και Κλαδικών Ομοσπονδιών

Πρόσκληση

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η ΓΣΕΒΕΕ σε μια προσπάθεια να αρθούν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΑΕΕ, και με δεδομένη την αδυναμία χιλιάδων συναδέλφων μας να είναι συνεπείς προς τις υποχρεώσεις τους έναντι του Οργανισμού, αποφάσισε να διοργανώσει Ημερίδα για το Ασφαλιστικό των επαγγελματιών, των Βιοτεχνών και των Εμπόρων.

Στην Ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 και ώρα 11:00, στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ, Αριστοτέλους 46, με θέμα ΟΑΕΕ : “Προβλήματα και προοπτικές”, η ΓΣΕΒΕΕ θα παρουσιάσει ολοκληρωμένη πρόταση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Ασφαλιστικού μας Φορέα. Στην ημερίδα έχουν κληθεί, επίσης, να μιλήσουν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και των Πολιτικών Κόμματων.

Θα παρακαλούσαμε ο Πρόεδρος, ή εκπρόσωπος αυτού, από την κάθε Τοπική και Κλαδική Ομοσπονδία της ΓΣΕΒΕΕ να συμμετάσχει στην Ημερίδα αυτή. Τα έξοδα μετακίνησης για τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών που βρίσκονται εκτός Αττικής θα καλυφθούν από την ΓΣΕΒΕΕ. Τις προσεχείς ημέρες θα σας αποστείλουμε το πλήρες πρόγραμμα της Ημερίδας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο του Προέδρου στο 210-38.00.646.