ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΣΕΒΕΕ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ / ΣΑΒΒΑΤΟ 5 / 9


 

Προς:

Τοπικές & Κλαδικές Ομοσπονδίες της ΓΣΕΒΕΕ

Ενημερωτική Εγκύκλιος Νο 3

Σχετικά με την κινητοποίηση της ΓΣΕΒΕΕ στο πλαίσιο της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 5μμ με σημείο συνάντησης το Άγαλμα Βενιζέλου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Παρακαλούμε όλες τις Τοπικές & Κλαδικές Ομοσπονδίες να ενημερώσουν σχετικά και να οργανώσουν όλους τους Συναδέλφους για την ευρύτερη συμμετοχή ώστε η κινητοποίηση να είναι μαζική και επιτυχημένη.

Διευκρινήσεις:

  • Οι μισθώσεις των λεωφορείων με 80% πληρότητα, γίνεται με ευθύνη της Τοπικής και Κλαδικής Ομοσπονδίας (κατόπιν συνεννόησης σε περιφερειακό επίπεδο) με τιμολόγηση στην ΓΣΕΒΕΕ σε πίστωση και εξόφληση από την ΓΣΕΒΕΕ.
  • Στοιχεία τιμολόγησης: ΓΣΕΒΕΕ/ Συνδ. Οργάνωση/ Αριστοτέλους 46, 10433 Αθήνα/ ΑΦΜ 090014836 – Δ.Ο.Υ. Δ΄ Αθηνών
  • Εφόσον υπάρχει το ενδιαφέρον από Συναδέλφους (Τοπικών ή Κλαδικών Ομοσπονδιών) να συμμετέχουν με σημείο εκκίνησης την Αθήνα, παρακαλούμε να μας αποστείλετε τη σχετική λίστα ονομάτων προκειμένου να οργανώσουμε την κράτηση του λεωφορείου. Το σημείο συνάντησης θα είναι η έδρα της ΓΣΕΒΕΕ (Αριστοτέλους 46, Αθήνα και ώρα 9πμ).
  • Για τις μεταφορές των Συναδέλφων των Νησιωτικών περιοχών, καλύπτεται ακτοπλοϊκό εισιτήριο οικονομικής θέσης. (Καλύπτεται και αεροπορικό εισιτήριο ίσης αξίας με το ακτοπλοϊκό εισιτήριο, εφόσον υπάρχει τέτοια διαθεσιμότητα.)

 

  • Μόνο οι Συνάδελφοι των Νησιωτικών περιοχών δικαιούνται 1 διανυκτέρευση το Σάββατο 5/9 σε ξενοδοχείο που θα επιληφθεί η Τοπική Ομοσπονδία και μέχρι 100 ευρώ το δωμάτιο με τιμολόγηση στην ΓΣΕΒΕΕ και εξόφληση από την ΓΣΕΒΕΕ. Μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής της επιστροφής, αλλά θα πρέπει να συνεννοηθείτε με το ξενοδοχείο ότι θα κοπεί επί πιστώσει το τιμολόγιο και θα εξοφληθεί από την ΓΣΕΒΕΕ.
  • Για όλες τις μετακινήσεις των μελών των Ομοσπονδιών με κάθε μεταφορικό μέσο (πλοία –τραίνα) οι δαπάνες  καλύπτονται στην οικονομική θέση.  
  • Για μεμονωμένες μετακινήσεις και εφόσον δεν υπάρχει μισθωμένο λεωφορείο από  την Τοπική η Κλαδική Ομοσπονδία, μπορεί να γίνει η μετακίνηση με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο (4 επιβάτες ανά αυτοκίνητο) με καταβολή από την ΓΣΕΒΕΕ της δαπάνης (χιλιομετρική αποζημίωση + διόδια) με την προσκόμιση των αποδείξεων των διοδίων (όπου υπάρχουν).

Με Συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 

 

 

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΒΒΑΘΑΣ

 

   ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ