ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ  /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Επιτήδειος άντρας προφασιζόμενος ότι δουλεύει σε Όμιλο ήρθε σε επαφή με μέλος του Σωματείου Κατ/ρχών Ζαχ/στών Αθηνών και Προαστείων  που διατηρεί  ζαχαροπλαστείο στα Βόρεια Προάστια προσπάθησε να αποσπάσει χρηματικό ποσό  ισχυριζόμενος ότι το εν λόγω ζαχαροπλαστείο εκλέχθηκε ως το καλύτερο στο Νομό Αττικής  και θα βραβευθεί σε γνωστό ξενοδοχείο στις αρχές της άνοιξης. Ζήτησε να επισκεφθεί το ζαχαροπλαστείο έτσι ώστε να το βιντεοσκοπήσει και να τραβήξει φωτογραφικό υλικό. Είχε στην κατοχή του και λεύκωμα με δείγματα προηγούμενων συνεργασιών του και προσπάθησε να αποσπάσει χρηματικό ποσό. Ευτυχώς το μέλος μας δεν ανταποκρίθηκε.

Εφιστούμε για ακόμη μια φορά στα μέλη μας την προσοχή τους. Όπως πολλές φορές σας έχουμε ενημερώσει μην ανταποκρίνεστε σε εταιρείες ή ιδιώτες που σας πλησιάζουν χρησιμοποιώντας   διάφορες προφάσεις ακόμη και όταν ισχυρίζονται ότι είναι γνωστού φορέα.

Επικοινωνήστε  με το τοπικό Σωματείο ή με την Ομοσπονδία ( τηλ: 210 38 22 12 – 210 33 03 401) σε τέτοιες περιπτώσεις  για να βεβαιωθείτε κατά πόσο είναι έγκυρες.