Λέσχη ΑρχιΖαχαροπλαστών Ελλάδας

 

      ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

    HELLENIC PASTRY CHEFS CLUB

 

Αρ. Πρ.: 15

Ημ/νία : 09/05/2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΖΑΧ/ΣΤΗΣ

Πάστα ζάχαρης, καραμέλας και σοκολάτας στην διάρκεια της ΑΡΤΟΖΑ 2013 που προκυρήσεται από την ΟΕΖΕ και την ΛΕΣΧΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ. Ο διαγωνισμός θα είναι ζωντανός και θα διαρκέσει 2 ημέρες.

 Θέμα

1ον Καλλιτεχνική παρουσίαση Ζαχαρόπαστας

2ον Καραμέλας

3ον Σοκολάτας

 Κανονισμός Διαγωνισμού

1ον Ο διαγωνισμός είναι ομαδικός 3 ατόμων (γκρουπ)

2ον Θα διαγωνιστούν 5 γκρουπ σε κάθε ενότητα

3ον Θα προκυρηχθούν βραβεία χρηματικά και για τον 1ον και 2ον και τον 3ον κάθε ενότητας

4ον Η πρώτη ομάδα από κάθε ενότητα θα εκπροσωπεί την ΟΕΖΕ και την Λέσχη σε διαγωνισμούς στην Ευρώπη

5ον Οι επόμενοι 2η και 3η ομάδα θα είναι αναπληρωματικοί

6ον Οι διαγωνιζόμενοι και ειδικά αυτοί που θα πάρουν το 1ο βραβείο θα είναι και πρέπει να γίνουν μέλη μόνον της Λέσχης(δεν θα ανήκουν σε καμία άλλη Λέσχη γιατί θα εκπροσωπούν την ΟΕΖΕ και την Λέσχη Αρχ/στών σε διαγωνισμούς στην Ευρώπη)

7ον Για το αδιάβλητο του διαγωνισμού προτείνουμε:

Η Κριτική Επιτροπή να είναι 3μελής. Προτείνουμε να αποτελείται από έναν καθηγητή της Σχολής Καλών Τεχνών για την Αισθητική πλευρά και έναν συνάδελφο Έλληνα αποδεκτό από την ΟΕΖΕ και την Λέσχη εκτός Λέσχης και ΟΕΖΕ συνταξιούχο.

8ον Η Επιτροπή διαγωνισμού θα αποτελείται από 3 μέλη της ΟΕΖΕ και 3 μέλη της Λέσχης και θα έχει την ευθύνη της διοργάνωσης του διαγωνισμού.

Ειδικά θέματα Διαγωνισμού:

α) Τα θέματα προτείνουμε να είναι προσδιορισμένα όσον αφορά την Καλλιτεχνική Ζαχαροπλαστική.

β) Να μην χρησιμοποιηθεί φελιζόλ παρά βρώσιμο προϊόν (παντεσπάνι ή κέικ γεμισμένο) μπορεί να γίνει προετοιμασία εκτός χώρου του διαγωνισμού και να έρθει χωρίς να είναι διαμορφωμένο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στηρίγματα εάν χρειαστούν.

γ) Οι διαστάσεις του έργου προτείνουμε: 1x80x80 ύψος.

 9ον Το θέμα της Σοκολάτας θα είναι σοκολάτα ή πλαστή σοκολάτα χωρίς να χρησιμοποιηθούν φόρμες.

10ον Το θέμα της καραμέλας θα είναι όπως της Σοκολάτας.

11ον Οι διαγωνιζόμενοι έχουν την υποχρέωση να μεταφέρουν το έργο από τον χώρο παρασκευής στον χώρο βράβευσης.

12ον Η βράβευση θα γίνει το βράδυ της 2ης ημέρας του διαγωνισμού.

Η Διοίκηση 

 Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γενικός Γραμματέας

Ν. ΤΣΙΦΛΙΚΙΩΤΗΣ                                                                  Γ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο