ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Q-BAKE, ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΦΕΤ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Αθήνα, 15/01/2013   

Αρ. Πρωτ.: 649    

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

 

Ταχ. Δ/νση

:

Λ. Κηφισίας 124 & Ιατρίδου 2

ΠΡΟΣ:

ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

Ταχ. Κώδικας

:

115 26 Αθήνα

 

 

Πληροφορίες

:

Δήμητρα Παπαδημητρίου

ΚΟΙΝ:

α) Γραφείο κ. Προέδρου

Τηλ

:

210 6971694

 

β) Γραφείο κ. Αντιπροέδρου

Fax

:

210 6971685

 

 

Email

:

dpapadimitriou@efet.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέμα :       «Ενημέρωση για διεξαγωγή ημερίδας σχετικά με το πρόγραμμα QBAKE, άλλες δράσεις του ΕΦΕΤ και πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στις αρτοποιητικές μονάδες»

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος QBAKE (Προσόντα για την Ευρωπαϊκή Αρτοβιομηχανία) από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο ΕΦΕΤ, με την ιδιότητα του εταίρου στη κοινοπραξία του έργου, έχει προγραμματίσει τη διεξαγωγή ενημερωτικής ημερίδας με θέμα: «Πρόγραμμα QBAKE, άλλες δράσεις του ΕΦΕΤ και πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στις αρτοποιητικές μονάδες», τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 10:00 έως 15:00, στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου METROPOLITAN EXPO, Σπάτα Αττικής (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα Αττικής).

 

Η συγκεκριμένη ημερίδα έχει στόχο τη διάχυση πληροφόρησης για το πρόγραμμα QBAKE, τις πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις που εφαρμόζονται στις αρτοποιητικές μονάδες, τις δράσεις του ΕΦΕΤ, καθώς και ειδικότερα θέματα που αφορούν στον Επίσημο Έλεγχο.

Η παρακολούθηση της συγκεκριμένης ημερίδας είναι δωρεάν. Θα ακολουθήσει νεώτερη ενημέρωση ως προς το ακριβές πρόγραμμα της ημερίδας.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα QBAKE, μπορείτε να αναζητήσετε στο δικτυακό τόπο του ΕΦΕΤ http://www.efet.gr, καθώς και στον ιστότοπο του προγράμματος http://qbake.eu/griego/ , αλλά και στο blog http://qbakeproject.wordpress.com/.

 

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.

 
 

                                                           Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ

                                         Γιάννης Μίχας