κατεβάστε το σε μορφή pdf
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
TΕΥΧΟΣ 104
ΜΑΪΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2012
TΕΥΧΟΣ 104
ΜΑΪΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2012
ενυπόγραφος
Γράφει ο Πρόεδρος της ΟΕΖΕ
κ. Εμ. Κάτοικος………………………………………………………………………10
Η δραση τησ οεζε
και των σωματειων……………………………………………………………….12
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Πρόεδρος του Σωματείου
Ζάχαρο π Παστών Πάτρας και Αναπλ. Γεν. Γραμματέας της ΟΕΖΕ
κ. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ μιλάει στο περιοδικό ΚΟΣΜΟ…………16
προσωπα: Αντιγόνη Βιλαέτη Νομική σύμβουλος της ΟΕΖΕ
και του Σωματείου ΖαχαροπΠαστών Αθηνών…………………………….20
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με τον Πρόεδρο
του Σωματείου Ζαχαροπλαστών Πειραιά κ. ΕΥΘΥΜΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ…..22
αφιερωμα: παγωτο
Ποιοτικός έλεγχος και συνθήκες συντήρησης…………………………..24
Παγωτό χωνάκι……………………………………………………………………..26
Τί γνωρίζετε για το ιταπΊκό τζεΑάτο…………………………………………27
FROZEN YOGURT…………………………………………………………………….28
τα νεα τησ αγορασ παγωτου…………………………………………………..34
Συνταγές για τούρτες παγωτού
του Γιάννη Νέγκογλου……………………………………………………………58
Συνταγές για παρφέ και σεμιφρέντο
του Κώστα Μαχαίρα………………………………………………………………40
Δροσερές καλοκαιρινές τούρτες
από τον Γιάννη Παπαδόπουλο………………………………………………..42
το θεμα: 65 χρόνια ζαχαροπλαστείο ΚΑΝΑΚΗΣ…………………………46
αφιερωμα: βαπτιση & ζαχαροπλαστειο…………………………………..52
ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ που έρχονται σε άμμεση επαφή με τα τρόφιμα ….58
ειδησεισ-επικαιροτητα…………………………………………………………59
αγορα-νεα προϊοντα…………………………………………………………..62
Γράφει ο Πρόεδρος της ΟΕΖΕ
κ. Εμ. Κάτοικος………………………………………………………………………10
Η δραση τησ οεζε
και των σωματειων……………………………………………………………….12
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Πρόεδρος του Σωματείου
Ζάχαρο π Παστών Πάτρας και Αναπλ. Γεν. Γραμματέας της ΟΕΖΕ
κ. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ μιλάει στο περιοδικό ΚΟΣΜΟ…………16
προσωπα: Αντιγόνη Βιλαέτη Νομική σύμβουλος της ΟΕΖΕ
και του Σωματείου ΖαχαροπΠαστών Αθηνών…………………………….20
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με τον Πρόεδρο
του Σωματείου Ζαχαροπλαστών Πειραιά κ. ΕΥΘΥΜΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ…..22
αφιερωμα: παγωτο
Ποιοτικός έλεγχος και συνθήκες συντήρησης…………………………..24
Παγωτό χωνάκι……………………………………………………………………..26
Τί γνωρίζετε για το ιταπΊκό τζεΑάτο…………………………………………27
FROZEN YOGURT…………………………………………………………………….28
τα νεα τησ αγορασ παγωτου…………………………………………………..34
Συνταγές για τούρτες παγωτού
του Γιάννη Νέγκογλου……………………………………………………………58
Συνταγές για παρφέ και σεμιφρέντο
του Κώστα Μαχαίρα………………………………………………………………40
Δροσερές καλοκαιρινές τούρτες
από τον Γιάννη Παπαδόπουλο………………………………………………..42
το θεμα: 65 χρόνια ζαχαροπλαστείο ΚΑΝΑΚΗΣ…………………………46
αφιερωμα: βαπτιση & ζαχαροπλαστειο…………………………………..52
ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ που έρχονται σε άμμεση επαφή με τα τρόφιμα ….58
ειδησεισ-επικαιροτητα…………………………………………………………59
αγορα-νεα προϊοντα…………………………………………………………..62