
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
42 – 45 Καλλίνικος Καραχριστιανίδης:
Πρόεδρος Σωματείου Ζαχαροπλαστών Δράμας
60 – 63 Pastry Chef: Jessica Préalpato
ΘΕΜΑΤΑ
18 – 19 1η Πανελλήνια Ημέρα Βιοτεχνικού
Παγωτού στον Πειραιά
20 – 21 Πρόγραμμα Erasmus Νέοι
Επιχειρηματίες: Τι είναι και σε ποιους
απευθύνεται
46 – 49 Easter Eggs 2025: Δημιουργίες που
ξεπερνούν την παράδοση
52 – 55 Αβγά: Η σημασία τους στη
ζαχαροπλαστική
56 – 59 ARTOZA: Post Show Report
66 Αδειοδότηση βιοτεχνικών και χειροτεχνικών
επαγγελμάτων
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
10 – 14 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Ειδήσεις από τον
κόσμο της ζαχαροπλαστικής που θέλετε να ξέρετε
16 ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ: Νομοθετικές ρυθμίσεις,
φοροαπαλλαγές, επιδοτήσεις και προγράμματα
που δεν πρέπει να χάσεις
50 – 51 ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ: Ενημερώσου πρώτος
για όλα τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν στην
αγορά
64 – 65 ΔΙΕΘΝΗ: Γλυκές ειδήσεις από όλο τον
κόσμο
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
22 – 27 Ευρηματικότητα και δεξιοτεχνία οδηγούν
την αγορά gelato
28 – 41 Αφιέρωμα ΠΑΓΩΤΟ: Η χρήση τους στη
ζαχαροπλαστική
38 – 41 Oggi Gelato: Η Τέχνη του Ιταλικού
Παγωτού
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
40 Αυθεντικό Ιταλικό Τιραμισού (Χωρίς Κρέμα
Γάλακτος)
41 Gelato Pulcinella (Ricotta με κομμάτια
σοκολάτας και ξύσμα πορτοκαλιού)
ΤΕΥΧΟΣ 172
ΜΑΡΤΙΟΣ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2025
Κατεβάστε και ξεφυλλίστε όλο το τεύχος εδώ!