Kosmos ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2025

Kosmos ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2025

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
22 – 25 Pastry Chef: Δημήτρης Χρονόπουλος
28 – 29 Pastry Chefs: Φάνια Ανδρεάδη &
Κατερίνα Θωμαΐδη
52 – 55 Μίλτος Σταματίδης: Πρόεδρος
Σωματείου Δωδεκανήσου
56 – 59 Pastry Chef: Amaury Guichon
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
10 – 16 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Ειδήσεις από τον
κόσμο της ζαχαροπλαστικής που θέλετε να ξέρετε
46 – 49 ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ: Ενημερώσου
πρώτος για όλα τα νέα προϊόντα που
κυκλοφορούν στην αγορά
60 – 61 ΔΙΕΘΝΗ: Γλυκές ειδήσεις από όλο
τον κόσμο
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
18 – 21 Artoza 2025: Σημείο Συνάντησης
και Εξέλιξης των Κλάδων Ζαχαροπλαστικής και
Αρτοποιίας
34 – 39 Zαχαροπλαστεία που ξεχώρισαν την
τελευταία τετραετία
42 – 45 Γάλα & κρέμα γάλατος: Η χρήση
τους στη ζαχαροπλαστική
62 – 65 Παρουσίαση νέου καταστήματος:
«Φλοκάκι» στη Μυτιλήνη
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
26 – 27 Lemon Tart από τον Δημήτρη
Χρονόπουλο
30 – 31 Heart Locket (vegan) από την
Κατερίνα Θωμαΐδη
32 – 33 Το πουγκί της αγάπης από την Φάνια
Ανδρεάδη
42 – 43 Tarte Tropézienne από τη Λίζα
Κερμανίδου
ΤΕΥΧΟΣ 171
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2025

Κατεβάστε και ξεφυλλίστε όλο το τεύχος εδώ!