ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Ζ.Ε. ΣΤΗΝ 20η ΑΡΤΟΖΑ!!!

DSC_0051Παρουσιάζοντας ένα από τα πιο οργανωμένα περίπτερα των τελευταίων ετών  έκλεισε η συμμετοχή της Ο.Ε.Ζ.Ε.στην ΑΡΤΟΖΑ 2011!!!  Στο περίπτερο της Ο.Ε.Ζ.Ε. οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο διαδίκτυο και στο  portal της Ομοσπονδίας που έκανε το ντεμπούτο της κατά την διάρκεια της έκθεσης. Η είσοδος της  Ο.Ε.Ζ.Ε. στην ηλεκτρονική επικοινωνία με τα μέλη της έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους επισκέπτες του περιπτέρου. Στο περίπτερο της Ο.Ε.Ζ.Ε. στήθηκαν 5 laptops  για την διευκόλυνση των επισκεπτών στην περιήγηση του portal της Ομοσπονδίας υπήρχαν. Οι επισκέπτες είχαν παράλληλα την ευκαιρία να διαβάσουν το έντυπο περιοδικό της Ο.Ε.Ζ.Ε. αλλά παράλληλα να θαυμάσουν και την έκθεση έργων από σοκολάτα ,ζάχαρη και άλλα βρώσιμα υλικά των μελών των σωματείων της. Θα πρέπει να σημειωθεί τα ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια του Υφυπουργού Κου Ρόβλια τόσο για την οργάνωση του περιπτέρου όσο και για την πλούσια ύλη του portal  στο οποίο είχε την ευκαιρία  να περιηγηθεί και να συνδεθεί διαμέσου αυτού στο portal του ΥΠ.ΑΝ.

Η Ο.Ε.Ζ.Ε. συμμετείχε ενεργά όμως και στα εγκαίνια της έκθεσης  τόσο με την παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. όσο και με την προσφορά – προς έκπληξη όλων – της  τούρτα των εικοστών γενεθλίων της ΑΡΤΟΖΑ.

Η Ο.Ε.Ζ.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους με την παρουσία τους αλλά και με τις ενέργειες τους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτής της άριστης παρουσίας.

{gallery}artoza{/gallery}