ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Ζ.Ε. & ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Η Ομοσπονδία μας, υπό την αιγίδα της οποίας ευρίσκεται η έκθεση ΑΡΤΟΖΑ μπορεί να καυχάται ότι συνέδραμε και αγκάλιασε  από την πρώτη στιγμή μια πετυχημένη και πρωτοπόρα εκθεσιακή διαδικασία στον κλάδο μας,  έτσι ώστε σήμερα στον Ελλαδικό χώρο η  ΑΡΤΟΖΑ να αποτελεί το γεγονός της διετίας για τους κλάδους της αρτοποιίας και  ζαχαροπλαστικής.

Ήδη από το 2011 μια καινούργια εποχή ανέτειλε για την Ο.Ε.Ζ.Ε. , η ψηφιακή. Η ιστοσελίδα μας ήταν πλέον γεγονός. Η επιτυχία της σ’αυτά τα 2 χρόνια λειτουργίας που μεσολάβησαν είναι επίσης ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός.

Θα θέλαμε λοιπόν και φέτος να σας καλοσωρίσουμε στο περίπτερο μας  όπου προκειμένου να αφουγκραστούμε καλύτερα την καρδιά του επιχειρηματία ζαχαροπλάστη – και όχι μόνο –  θα σας καλέσουμε να απαντήσετε σε ένα ερωτηματολόγιο που θα βοηθήσει την Ομοσπονδία μας να σταθεί δίπλα σας στα μεγάλα και ουσιαστικά προβλήματα που προκύπτουν.

Τέλος εκτός από την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου ένα συμβολικό δωράκι  θα είναι δικό σας.

Σας περιμένουμε ,

και σας ευχόμαστε να απολαύσετε την έκθεση γιατί εκτός των άλλων η ζαχαροπλαστική και η αρτοποιία   είναι  κατ’εξοχήν επαγγέλματα της τέρψης και απόλαυσης.