ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 9 / 3 / 2016


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Θέμα : Την Τετάρτη 9 Μαρτίου συμμετέχουμε στο κεντρικό Πανελλαδικό Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαύθμωνος και ώρα 15:00                           στην Αθήνα.

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια προηγούμενης εγκυκλίου που έχετε λάβει, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι:

  • Το κεντρικό Πανελλαδικό Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 15:00 στη πλατεία Κλαύθμωνος. Θα ακολουθήσει πορεία στο Σύνταγμα.

Καλούμε όλες τις Ομοσπονδίες να συμμετάσχουν δυναμικά στο Συλλαλητήριο.  

H ΓΣΕΒΕΕ θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης που θα προκύψουν από την μίσθωση λεωφορείων.  

Τα λεωφορεία θα πρέπει να μισθωθούν ανά περιφέρεια, μετά από σχετική συνεννόηση και συνεργασία των Ομοσπονδιών που ανήκουν στην ίδια περιφερειακή ενότητα. Η Συνομοσπονδία θα καλύψει τα έξοδα των μισθωμένων λεωφορείων μόνο εάν αυτά έχουν τουλάχιστον 80% πληρότητα και εφόσον προσκομιστούν οι καταστάσεις συμμετεχόντων.

  

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ, ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

 

Για μεμονωμένες μετακινήσεις και εφόσον δεν υπάρχει μισθωμένο λεωφορείο από την Τοπική ή Κλαδική Ομοσπονδία, μπορεί να γίνει η μετακίνηση με Ι.Χ. αυτοκίνητο (4 επιβάτες ανά αυτοκίνητο) με καταβολή της δαπάνης από την ΓΣΕΒΕΕ (χιλιομετρική αποζημίωση και διόδια) εφόσον προσκομιστούν αποδείξεις.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η αποστολή των αφισών. Την ευθύνη της ανάρτησης τους θα αναλάβει η κάθε Ομοσπονδία και το κόστος που θα προκύψει θα το καλύψει η ΓΣΕΒΕΕ.                 

 

 

Με εκτίμηση,

                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

             ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΒΒΑΘΑΣ                                  ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ