20ό Πανελλήνιο Συνέδριο ΟΕΖΕ – Παράλληλες Εκδηλώσεις

Αψογη και θερμή φιλοξενία

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου σύνεδροι και συνοδοί είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την όμορφη λουτρόπολη της Αιδηψού και τη γύρω περιοχή και να περάσουν ευχάριστες στιγμές, ακολουθώντας το άρτια οργανωμένο πρόγραμμα.

ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ παράλληλες εκδηλώσεις πραγματικά απογείωσαν το 20ό Πανελλήνιο Συνέδριο της ΟΕΖΕ στην Αιδηψό. Βόλτες και δείπνο σε παραλιακά ταβερνάκια ολοκλήρωσαν την πρώτη μέρα των εργασιών. Το Σάββατο το πρωί οι συνοδοί είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Απολιθωμένο Δάσος της Κερασιάς και την Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ, όπου έλαβαν μέρος στην παράκληση και γευμάτισαν. Το βράδυ της ίδιας μέρας όλοι έδωσαν «το παρών» στο δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο εξοχικό κέντρο «Πισίνα». Εκεί, οι Πρόεδροι των Σωματείων ευχαρίστησαν τον κ. Μαυρομμάτη και του πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα. Το Συνέδριο έκλεισε με Finger Food Party στην πισίνα του ΕΤΑ την Κυριακή το πρωί, όπου οι επαγγελματίες ζαχαροπλάστες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στις φωτογραφίες διακρίνονται:
1. Άποψη από το δείπνο του Σαββάτου. 2. Ο κ. Μ. Κοκολάκης παραδίδει στον κ. I. Μαυρομμάτη μια κρητική γαμοκουλούρα. 3.0 κ. Μ. Παπαδόπουλος της Θεσ/κης δίνει το δώρο του στον διοργανωτή. 4. Μέλη του Δ.Σ. της Εύβοιας. 5.0 πρόεδρος της Αθήνας κ. Κ. Νικολάτος δίνει τιμητική πλακέτα. 6. Μέλη της Ομοσπονδίας Κύπρου με τον πρ. κ. Κ. Χαντζηχριστοδούλου. 7. Ο πρ. της Καρδίτσας κ. Ε. Διαμαντής με τον κ. I. Μαυρομμάτη. 8. Ο κ. I. Μαυρομμάτης με τον κ. Κατσαρό. 9. Το γλέντι ξεκίνησε νωρίς και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 10. Αναμνηστική φωτογραφία των Προέδρων που συμμετείχαν στο Συνέδριο. Π. Το μεσημέρι του Σαββάτου οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τα εδέσματα του μπουφέ. 12. Ο περσινός διοργανωτής του Συνεδρίου στην Κέρκυρα κ. Κ. Κρητικός με τον κ. I. Μαυρομμάτη. 13-14. Το μεσημέρι της Κυριακής πραγματοποιήθηκε Finger Food Party, όπου οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να κάνουν και ιαματικό μπάνιο στην ειδική πισίνα.