ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ. CEBP

   

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

Βραδιά Ζαχαροπλαστικής και Εκλογές στην CEBP

 

Στις 21 Οκτωβρίου 2015 έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες η Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αρτοποιών και Ζαχαροπλαστών (CEBP) στην οποία τα μέλη της εξέλεξαν ως νέο Γενικό Γραμματέα τον κ. Jose Maria Fernandez del Vallado από την Ομοσπονδία Αρτοποιών της Ισπανίας που θα αναλάβει τα καθήκοντά του την 1η Ιανουαρίου 2016. Επιπλέον ο κ. Gunther Koerffer από την Σουηδική Ομοσπονδία Αρτοποιών και Ζαχαροπλαστών διορίστηκε ως νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το προηγούμενο βράδυ η CEBP διοργάνωσε μια βραδιά Ζαχαροπλαστικής. Στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου Leopold καλοσώρισε Ευρωβουλευτές καθώς και μέλη της CEBP από την Ολλανδία, την Ελλάδα (την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γλύκος Ιωάννης και το Α’ Αντιπρόεδρος κ. Παπαδόπουλος Μακάριος) , την Φινλανδία, την Ισπανία, την Δανία, την Σουηδία, την Αυστρία, την Ρουμανία και την Γερμανία.

΄΄το ψωμί και το γλυκό συνδέονται σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στην Ευρώπη΄΄ τονίζει ο Πρόεδρος της CEBP κ. Jos den Otter και συνέχισε :

΄΄είμαστε ευτυχείς που παρουσιάζουμε τα αγαθά μας στους Ευρωβουλευτές και επιπλέον η CEBP χαιρετίζει τον νέο Γενικό Γραμματέα καθώς και το νέο μέλος του Δ.Σ. Και οι δύο είναι ειδικοί και πολύ καλοί εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αρτοποιών και Ζαχαροπλαστών΄΄