ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΠΟ ΓΣΕΒΕΕ


 

Προς

                                                                                                                Τοπικές και Κλαδικές

                                                                                                                Ομοσπονδίες της ΓΣΕΒΕΕ

 

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ – ΕΠΕΙΓΟΝ

ΘΕΜΑ : Κινητοποιήσεις κατά την ημέρα της ψήφισης του Προϋπολογισμού στη Βουλή

 

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Η πολιτική της λιτότητας, της υπερφορολόγησης, των υπέρογκων προστίμων, της συρρίκνωσης των μικρών επιχειρήσεων συνεχίζεται με την ίδια ένταση και η διάλυση του κοινωνικού ιστού και η εξαφάνιση των μικρών και πολύ μικρών καταστημάτων και αυτοαπασχολούμενων από τον επιχειρηματικό χάρτη της χώρας, παραμένει μοναδικός στόχος, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης.

Είναι απαραίτητο όσο ποτέ να αντιδράσουμε με κάθε τρόπο, προκειμένου τα αιτήματα και οι προτάσεις μας για ζητήματα όπως το Φορολογικό, το Ασφαλιστικό, το ΚΕΑΟ, ΕΝΦΙΑ, Κόκκινα Δάνεια, Χρηματοδότηση ΜΜΕ κ.α., να αρχίσουν να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από την Κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο αυτό το Προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014, αποφάσισε την πραγματοποίηση πανελλαδικών κινητοποιήσεων κατά την ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού στη Βουλή                           (πιθανή ημερομηνία η 27η Νοεμβρίου 2014).

 

Στο μεσοδιάστημα, και μέχρι την ψήφιση του προϋπολογισμού, θα πραγματοποιηθούν τοπικές συγκεντρώσεις ενημέρωσης ανά την χώρα, στις οποίες θα συμμετέχει διαπαραταξιακή αντιπροσωπεία του Προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα :

  • Τετάρτη 5 Νοεμβρίου στην Καλαμάτα και ώρα 7 μ.μ.
  • Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και ώρα 9 π.μ.
  • Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στο Βόλο και ώρα 6 μ.μ.
  • Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στα Τρίκαλα και ώρα 6 μ.μ.
  • Δευτέρα 17 Νοεμβρίου στην Τρίπολη και ώρα 7 μ.μ.
  • Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στην Πάτρα και ώρα 6 μ.μ.
  • Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στην Καβάλα και ώρα 6 μ.μ.

Προκειμένου οι συγκεντρώσεις να είναι μαζικές και επιτυχημένες καλούνται οι Τοπικές και Κλαδικές Ομοσπονδίες να τις οργανώσουν και να ενημερώσουν τους συναδέλφους, ώστε να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι σε αυτές.

Την ημέρα της ψήφισης του Προϋπολογισμού θα διοργανωθεί κινητοποίηση και στην Αθήνα. Η ΓΣΕΒΕΕ θα αποστείλει έντυπο υλικό και αφίσα η οποία θα πρέπει να αφισοκολληθεί ή να μοιραστεί με ευθύνη των τοπικών Ομοσπονδιών και των πρωτοβάθμιων ενώσεων, ενώ θα υπάρξει και ραδιοφωνικό μήνυμα.

Από τις κατά τόπους συγκεντρώσεις και την κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της κατάθεσης του Προϋπολογισμού, δεν θα πρέπει να λείψει κανείς.

Με αγωνιστικούς και συναδελφικούς

χαιρετισμούς,

                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΒΒΑΘΑΣ                                                  ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ