ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ Β.Ε.Α.


Πρόσκληση   

   

               

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ), μέλος του Δικτύου ENTERPRISE EUROPE NETWORK, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών διοργανώνει επιχειρηματική εκδήλωση  με θέμα:

 

                                         «Ενημέρωση για τη Γερμανική Αγορά»

 

Το θέμα θα αναπτύξει η κα Χριστίνα Στεφανίδου,  Σύμβουλος Οικονομικών Εμπορικών Υποθέσεων Α!, – Επικεφαλής του Γραφείου ΟΕΥ στο Μόναχο.

Το Γραφείο ΟΕΥ Μονάχου δραστηριοποιείται στη Βαυαρία και τη Βάδη Βυρτεμβέργη (Νότια Γερμανία). Η κ. Στεφανίδου θα μιλήσει για την οικονομική κατάσταση σε όλη τη Γερμανία, με  έμφαση στα δύο κρατίδια της Νότιας Γερμανίας, τα οποία είναι τα πλέον βιομηχανικά, με υψηλά κατά κεφαλή εισοδήματα, χαμηλή ανεργία, δημιουργία πολλών θέσεων εργασίας και ιδιαίτερα εξωστρεφή.

 

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι εξωστρεφείς επιχειρήσεις για τα χαρακτηριστικά της εκεί αγοράς, τις δυνατότητες πρόσβασης σε αυτήν, καθώς και για τις διμερείς οικονομικές και εμπορικές σχέσεις. 

 

Η Ελλάδα διαθέτει σειρά προϊόντων και υπηρεσιών, τα οποία κάλλιστα μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο εισαγωγών στη Γερμανία. Ενδεικτικά αναφέρονται: Τρόφιμα – ποτά, ενδύματα, μηχανές παραγωγής και διανομής ηλεκτρικού ρεύματος, κοσμήματα, καλλυντικά, φάρμακα.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Επιμελητηρίου (Ακαδημίας 18, Αθήνα) τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 , στις 19:30.  Είσοδος ελεύθερη.

 

                                                                                                            

 

 

 

ΒΕΑ – Ακαδημίας 18, 10671 Αθήνα Τηλ.2103680762 – 2103680772,                                    ηλ.ταχ. hkyriop@acsmi.gr