Συνήθως το διάστημα των 3-4 ημερών είναι αρκετό για την διατήρηση τέτοιων γλυκών. Είναι όμως καλό να ρωτάτε πάντα τον ζαχαροπλάστη σας προκειμένου να σας πει για τον τρόπο και τον χρόνο διατήρησης των προϊόντων του.
Συνήθως το διάστημα των 3-4 ημερών είναι αρκετό για την διατήρηση τέτοιων γλυκών. Είναι όμως καλό να ρωτάτε πάντα τον ζαχαροπλάστη σας προκειμένου να σας πει για τον τρόπο και τον χρόνο διατήρησης των προϊόντων του.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.
Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.