Δελτίο Τύπου ΚΑΔ Ζαχαροπλαστείων που εντάσσονται στη λίστα με τα μέτρα στήριξης

 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Ε.Ζ.Ε.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά το καθολικό αίτημα των μελών μας να ενταχθούν τα ζαχαροπλαστεία στις ρυθμίσεις και τα οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης που αφορούν τις πληγείσες επιχειρήσεις από την μετάδοση και εξάπλωση του κορωνοϊού , η Ομοσπονδία μας έδωσε έναν πολύ μεγάλο αγώνα και τον πέτυχε.

Οι ΚΑΔ που μας ζητήσατε εντάχθηκαν στην λίστα με τα μέτρα στήριξης της Κυβέρνησης.

Το Προεδρείο και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας άσκησαν πολύ μεγάλες πιέσεις προς όλους τους αρμόδιους φορείς και τα Υπουργεία προκειμένου να πετύχουμε τα μέτρα στήριξης για τις επιχειρήσεις μας.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συσπειρωθούν γύρω από τα τοπικά τους Σωματεία ώστε να τα καταστήσουν περισσότερο δυνατά. Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι επιτακτική και η ανάγκη  για την δημιουργία νέων Σωματείων.

Τα Σωματεία είναι η δύναμη της Ομοσπονδίας, μια δύναμη την οποία έχει ανάγκη προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει τον αγώνα της για το καλό του Κλάδου.

Σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε η Ομοσπονδία πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη και σας διαβεβαιώνουμε πως θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται με γνώμονα το κοινό συμφέρον του κλάδου.

 Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΓΛΥΚΟΣ