
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
50 – 53 Χρήστος Χόντος: Πρόεδρος Σωματείου
Ζαχροπλαστών Καρδίτσας
60 – 63 Pastry Chef: Quentin Lechat
ΘΕΜΑΤΑ
16 – 17 Νέο εργασιακό νομοσχέδιο:
Σαρωτικές αλλαγές στην αγορά
εργασίας και τις εργασιακές σχέσεις
30 – 32 Καϊμάκι: Aυθεντικότητα
με εμπορική προοπτική
56 – 59 Παγωτό: Τα βασικά χαρακτηριστικά του
66 Χορήγηση επιδότησης της Ηλεκτρικής
Ενέργειας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
18 – 29 Αφιέρωμα Σύγχρονες Διατροφικές &
Εποχικές Τάσεις στη Ζαχαροπλαστική
38 – 41 Με απόλυτη επιτυχία η 1η Πανελλήνια
Ημέρα Βιοτεχνικού Παγωτού στον Πειραιά!
44 – 45 Ice Cream Trends 2025
46 – 49 «Η γλυκιά Ηγεσία της Εξυπηρέτησης»:
Μια εμπειρία εν πλω από το Σωματείο Βόλου
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
10 – 14 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: Ειδήσεις από τον
κόσμο της ζαχαροπλαστικής που θέλετε να ξέρετε
54 – 55 ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ: Ενημερώσου
πρώτος για όλα τα νέα προϊόντα που
κυκλοφορούν στην αγορά
64 – 65 ΔΙΕΘΝΗ: Γλυκές ειδήσεις
από όλο τον κόσμο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
24 Cocoa Bean Free of Guilt
36 Τάρτα λεμόνι φιστίκι κάρδαμο με παγωτό
γιαούρτι
37 Tropical Ραβανί
ΤΕΥΧΟΣ 173
ΜΑΐΟΣ – ΙΟΥΝΙΟΣ 2025
Κατεβάστε και ξεφυλλίστε όλο το τεύχος εδώ!

