ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ. CEBP- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Σ. CEBP ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Κατά την διάρκεια της Γ.Σ. της C.E.B.P. (ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ) που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη στις 4/5/2019 ολοκληρώθηκε και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας .

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τον κ. G.Koerffer (SWE) (Πρόεδρο) από τον κ. Ch.Vabret (FRA) (Αντιπρόεδρο) και τους κ.κ. M.Wippler (DE) , Ed.Jerian (IT) και Μ. Παπαδόπουλο (GR) (Μέλη του Δ.Σ.) . Η επανεκλογή του κ. Μάριου Παπαδόπουλου (A Αντιπροέδρου της O.E.Z.E.) είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για τους δύο κλάδους (αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής ) αλλά και για την ίδια την χώρα καθώς δίνετε για ακόμα μία φορά στη χώρα μας να βρίσκετε στο επίκεντρο της λήψης των αποφάσεων για τους 2 κλάδους στην Ε.Ε. και σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων εταίρων στο πρόσωπο του κ. Παπαδόπουλου.

IMG 1429

 

Στα πλαίσια της Γεν Συνέλευσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους δύο κλάδους Πανευρωπαϊκά και τα επιτεύγματα της CEBP στην στήριξη των ζητημάτων που αφορούν την Βιοτεχνική Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική.

Η επιλογή της Θεσσαλονίκης ως τόπος διεξαγωγής της Γ.Σ. είναι πολύ σημαντική για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται οι Ευρωπαίοι εταίροι μας την σημασία της Ελλάδας για τα ευρωπαικά δρώμενα.

Οι δύο Ομοσπονδίες της χώρας μας ( Ο.Α.Ε. & Ο.Ε.Ζ.Ε.) έδωσαν δυναμικά το παρόν τους και εκπροσωπήθηκαν από τον Πρόεδρο της Ο.Ε.Ζ.Ε. κ. Γλύκο Ιωάννη και την Αντιπρόεδρο της Ο.Α.Ε. κα Κουκουμέρια Έλσα. Ή οργάνωση της Γ.Σ. έγινε με την αιγίδα των δύο εθνικών Ομοσπονδιών και με την υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης . Στο επίσημο δείπνο παρευρέθει και η Αντιπεριφερειάρχης κ. Πατουλίδου Βούλα και δόθηκε έτσι η ευκαιρία να συζητηθούν θέματα των κλάδων της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής στα οποία η Περιφέρεια μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο.  

received 2298991107028175

 

 received 2291566084232366

IMG 1437