ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΣΕΒΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 4 / 2 / 16


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

Θέμα : Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου κλείνουμε καταστήματα και επιχειρήσεις.

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια προηγούμενης εγκυκλίου που έχετε λάβει, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής :

  • Η συγκέντρωση της κεντρικής κινητοποίησης της  4ης Φεβρουαρίου στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί μαζί με την ΕΣΕΕ, έξω από το κτήριο της, Μητροπόλεως 42 και  ώρα 11:00 π.μ. Θα ακολουθήσει πορεία στο Σύνταγμα.

Καλούμε όλες τις Ομοσπονδίες να οργανώσουν, σε συμπόρευση με τους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους ή άλλες κοινωνικές ομάδες, το κλείσιμο καταστημάτων και επιχειρήσεων, συγκεντρώσεις ή όποιες μορφές κινητοποίησης έχουν αποφασίσει προκειμένου να επιτύχουν μέγιστη μαζικότητα. Όσες δεν προχωρήσουν σε κατά τόπους κινητοποιήσεις μπορούν να συμμετάσχουν στις κεντρικές κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο που σας έχουμε αποστείλει η ΓΣΕΒΕΕ θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης που θα προκύψουν από την μίσθωση λεωφορείων.                           Τα λεωφορεία θα πρέπει να μισθωθούν ανά περιφέρεια, μετά από σχετική συνεννόηση και συνεργασία των Ομοσπονδιών που ανήκουν στην ίδια περιφερειακή ενότητα. Η Συνομοσπονδία θα καλύψει τα έξοδα των μισθωμένων λεωφορείων μόνο εάν αυτά έχουν τουλάχιστον 80% πληρότητα και εφόσον προσκομιστούν οι καταστάσεις συμμετεχόντων.

 

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ, ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Πιο συγκεκριμένα για τη συγκέντρωση της Αθήνας καλύπτονται μετακινήσεις από Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο και για την κινητοποίηση της Θεσσαλονίκης μετακίνηση από Ήπειρο-Θεσσαλία-Μακεδονία και Θράκη.

 

Τα σχετικά παραστατικά θα πρέπει να εκδοθούν επ΄ ονόματι της ΓΣΕΒΕΕ στα στοιχεία :

ΓΣΕΒΕΕ: Τριτοβάθμια Συνδικαλιστική οργάνωση, Αριστοτέλους 46, 104 33 Αθήνα/ ΑΦΜ 090014836/ ΔΟΥ : Δ΄ Αθηνών.

Για μεμονωμένες μετακινήσεις και εφόσον δεν υπάρχει μισθωμένο λεωφορείο από την Τοπική ή Κλαδική Ομοσπονδία, μπορεί να γίνει η μετακίνηση με Ι.Χ. αυτοκίνητο (4 επιβάτες ανά αυτοκίνητο) με καταβολή της δαπάνης από την ΓΣΕΒΕΕ (χιλιομετρική αποζημίωση και διόδια) εφόσον προσκομιστούν αποδείξεις.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχει ήδη ξεκινήσει η αποστολή των αφισών. Την ευθύνη της ανάρτησης τους θα αναλάβει η κάθε Ομοσπονδία και το κόστος που θα προκύψει θα το καλύψει η ΓΣΕΒΕΕ.    

Τα τιμολόγια συνεπώς θα πρέπει να κοπούν κι αυτά  επ΄ ονόματι της ΓΣΕΒΕΕ με το κόστος να κινείται σε λογικά πλαίσια και σε κάθε περίπτωση να μην υπερβαίνει τα 0,50 € ανά κουσέ (σάντουιτς), πλέον ΦΠΑ.

 

Με εκτίμηση,

                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

             ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΒΒΑΘΑΣ                                  ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ