ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΣΕΒΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 27/11

 

                                                                   Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2014

 

                                                                   Προς

                                                                   Τοπικές & Κλαδικές

                                                                   Ομοσπονδίες της ΓΣΕΒΕΕ

 

 

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

 Σε συνέχεια προηγούμενης εγκυκλίου που έχετε λάβει, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

  Η κεντρική κινητοποίηση της 27ης Νοεμβρίου της ΓΣΕΒΕΕ θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Κοραή και ώρα 11.00 το πρωί.

 Όσες Ομοσπονδίες δεν προχωρήσουν σε κατά τόπους κινητοποιήσεις και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτήν που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα μπορούν να συμμετάσχουν.

 Γνωρίζοντας την οικονομική στενότητα των Ομοσπονδιών, η ΓΣΕΒΕΕ θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης που θα προκύψουν αποκλειστικά και μόνο από μίσθωση λεωφορείων. Τα λεωφορεία θα πρέπει να μισθωθούν ανά περιφέρεια, μετά από σχετική συνεννόηση και συνεργασία των Ομοσπονδιών που ανήκουν στην ίδια περιφερειακή ενότητα. Η Συνομοσπονδία θα καλύψει τα έξοδα των μισθωμένων λεωφορείων μόνο εάν αυτά έχουν τουλάχιστον 80% πληρότητα και εφόσον προσκομιστούν οι καταστάσεις συμμετεχόντων, ενώ τα σχετικά παραστατικά θα πρέπει να εκδοθούν επ’ ονόματι της ΓΣΕΒΕΕ.

 Συνεπώς, πριν προχωρήσετε στην οποιαδήποτε μίσθωση, θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσετε την πληρότητα του λεωφορείου.

  Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχει ήδη ξεκινήσει η αποστολή των αφισών. Την ευθύνη της ανάρτησης τους θα αναλάβει η κάθε Ομοσπονδία και το κόστος που θα προκύψει θα το καλύψει η ΓΣΕΒΕΕ. Τα τιμολόγια συνεπώς θα πρέπει να κοπούν κι αυτά επ’ ονόματι της ΓΣΕΒΕΕ με το κόστος να μην υπερβαίνει τα 0,50 ευρώ ανά κουσέ (σάντουιτς), πλέον ΦΠΑ.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 

                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

             ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΒΒΑΘΑΣ                                                                                                                            ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ