26ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής της ΟΕΖΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το 26ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής της ΟΕΖΕ (16-18 / 6) στην Βέροια ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εργασίες του !!

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας με την πολύτιμη αρωγή της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, του Δήμου Βέροιας και του Επιμελητηρίου Ημαθίας.

Στις 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ημαθίας συνάντηση των Προέδρων των Σωματείων – Μελών της ΟΕΖΕ όπου συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που αφορούν τον κλάδο ενώ δόθηκε η ευκαιρία και στους Προέδρους να θέσουν τα δικά τους τοπικά ζητήματα.

Στις 17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το Συνέδριο με την συμμετοχή πλήθους συνέδρων από όλη την Ελλάδα. Η συμμετοχή ήταν  ανοιχτή σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.

Παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΟΕΖΕ κ. Γλύκος Ιωάννης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, ο Δήμαρχος Βέροιας και άλλοι επίσημοι καθώς επίσης και οι Πρόεδροι των Σωματείων – Μελών της Ομοσπονδίας μας.

Οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους εισηγητές για την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων, για την σημασία των α’υλών αλλά και για τις τεχνικές που θα απογειώσουν τις πωλήσεις τους, για την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στην διατροφή και την επιχειρηματικότητα, το μέλλον των εξαγωγών στην ζαχαροπλαστική, τις μεθόδους κοστολόγησης αλλά και την σχέση των γλυκών με τον τουρισμό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ακόμα ξεναγήσεις στα σημαντικότερα αξιοθέατα του Νομού Ημαθίας για τους συνέδρους καθώς και παράλληλο πρόγραμμα για τους συνοδούς τους.