ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ

                                                                                              

ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

CHEF`S CLUB OF GREECE

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

GLOBAL CHEF & PASTRY CHEF CONTEST

 

Πραγματοποιήθηκαν στο Μιλάνο, οι ημιτελικού Ν. Ευρώπης του παγκόσμιου διαγωνισμού GLOBAL CHEF & PASTRY CHEF CHALLENGE στις 18-22 Οκτωβρίου.

 

Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε για πρώτη φορά σε αυτόν τον παγκόσμιο διαγωνισμό  από την chef Στέλλα Χρήστου για τον διαγωνισμό Global Chef και από τον pastry chef Βασίλη Αγραφιώτη για τον διαγωνισμό Global Pastry Chef.

 

Σημαντική ήταν η επιτυχία της αποστολής καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση στο διαγωνισμό Global Chef και τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό Global Pastry Chef.

 

Η Ελληνική αποστολή συμπληρώθηκε με τον Έλληνα πιστοποιημένο κριτή της WACS κύριο Γκότση Χρήστο. Τη συμμετοχή μας υποστήριξαν τα μέλη του ΔΣ κύριοι Μιλτιάδης Καρούμπας, Βασίλειος Καρούμπας, Τάσος Ζησόπουλος και Τάσος Πρωτοψάλτης. Επίσης παρευρέθησαν τα μέλη μας κύριοι Σπύρος Δόσης, Αργυρώ Ζαφείρη και Σταύρος Σκάρος.

 

Η αποστολή δέχθηκε πολύ θετικά σχόλια, τόσο για τον επαγγελματισμό και το επίπεδο των διαγωνιζομένων, αλλά και για την ουσιώδη στήριξη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

 

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ Α.Ε.Β.Ε. για την χορηγία και την συμπαράστασή της στην Ελληνικής συμμετοχή.

 

Τις καλύτερες ευχές μας στους διαγωνιζόμενους για καλή συνέχεια και να διαπρέπουν πάντα σε τέτοιους παγκοσμίου επιπέδου διαγωνισμούς.

   

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γεν. Γραμματέας

 

Μιλτιάδης Καρούμπας                                               Κων/νος Βασιλείου