ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΣΥΛΟΓΟΣ ΖΑΧΑΡΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

6η ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας για 6η συνεχόμενη χρονιά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Περιφέρειας για την πραγματοποίηση της «Γιορτής Σοκολάτας» που έχει αρχίσει να γίνεται θεσμός πλέον.

Οι Ζαχαροπλάστες παρόλο τον φόρτο εργασιών, λόγω των εορτών, με χαρά και μεράκι έφτιαξαν χιλιάδες γλυκά και θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έμεινε κανείς παραπονεμένος ούτε μικρός, ούτε και μεγάλος.

Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών ευχαριστεί θερμά το Επιμελητήριο Ημαθίας για την βοήθεια που προσέφερε αλλά και το ΔΙΕΚ Βέροιας για την συμβολή τους σε όλο αυτό που ήταν καθοριστική.

Ραντεβού του χρόνου. Καλή χρονιά σε όλους.

Ένας δίμετρος χιονάνθρωπος-τούρτα και πάνω από 15.000 γλυκά από τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών, στη Γιορτή Σοκολάτας

Έναν χιονάνθρωπο-τούρτα, ύψους  δύο μέτρων, με 180 κιλά κέικ, μαρμελάδα και 40 κιλά σαντιγί, έφτιαξε ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών, σε μια ιδέα της Χριστίνας Μάλλιου, για την έναρξη της 6ης γιορτής σοκολάτας της Π.Ε. Ημαθίας, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Πλατεία Εληάς της Βέροιας, με μεγάλη συμμετοχή.

Με το σήμα εκκίνησης, ο γλυκός χιονάνθρωπος μοιράστηκε στον κόσμο, ο οποίος, όλες τις ημέρες της εκδήλωσης έκανε ουρές στο περίπτερο της ζαχαροπλαστικής για να δοκιμάσει τους πειρασμούς της γιορτής.

Και όπως μας είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Τάσος Παγούρας, πάνω από 15.000 γλυκά, υπολογίζεται ότι προσφέρθηκαν από τους ζαχαροπλάστες σε μικρούς και μεγάλους, με ευχές για καλά Χριστούγεννα!

Επόμενος στόχος, για την Άνοιξη, σύμφωνα με τηλεοπτική  δήλωση θα είναι η απόπειρα κατασκευής του μεγαλύτερου ρεβανί στη Βέροια, για το ρεκόρ Γκίνες.

Μοίρασε γλυκά και χαμόγελα, το κάρο της Αγάπης, στη Βέροια

Γεμάτο γλυκίσματα που έφτιαξαν τα μέλη του  Συλλόγου  Ζαχαροπλαστών Βέροιας, ξεκίνησε, το κάρο της Αγάπης από την Πλατεία Ωρολογίου, με την συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Βέροιας και διασχίζοντας τον πεζόδρομο του εμπορικού κέντρου μοίρασε γλυκά και ευχές στα παιδιά που τα έπαιρναν με χαρά από τα χέρια των ξωτικών και του Αη Βασίλη, οι οποίοι βρισκόταν επάνω στο κάρο!

Κλίμα γιορτινό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από την ΚΕΠΑ και τους ζαχαροπλάστες που ετοίμασαν εκατοντάδες γλυκά με μοναδικό σκοπό τα χαρούμενα χαμόγελα και την όμορφη διάθεση μικρών και μεγάλων… Και του χρόνου!!!